Deelnemers

Ook meedoen?
Je kan je nu nog vrij inschrijven (vanaf 15 jaar). Ook zijn er nog voldoende plaatsen voor meisjes en jongens (tussen de 7 en 12 jaar) die ‘s middags mee willen doen met de RegioBank Dikke Banden Race!

Inschrijven kan door deze folder te downloaden en de invulstrook in te leveren bij je juf of meester. Indien u aangesloten bent bij de KNWU kunt u zich via hun programmaboekje en/of hun website inschrijven.

De Dikke Banden Race zal worden gehouden voor kinderen van groep 6-7-8 van de basisscholen, uiteraard is vrije inschrijving mogelijk. De informatie en de inschrijving verloopt via de Scherpenzeelse basisscholen in samenwerking met de Wielerronde commissie. Je kunt ook hier je antwoordstrook downloaden en deze voor 28 juni inleveren op jouw school of bij Jaap Gerritsen, Burg. De Kortesingel 19, Scherpenzeel.

De Koppeltijdrit is voor alle leeftijden en doe je zoals de naam al doet vermoeden met z’n tweeën. Het inschrijven voor de Koppeltijdrit kan via Deelnemers > Inschrijven op deze website.

De middag wedstrijd welke gereden gaat worden onder auspiciën van de KNWU is de Sportklasse.

De Locals / Fun Klasse  is voor alle leeftijden. Wanneer ben je een Local en kom je in aanmerking voor deelname aan de Locals race?

Je bent een local zodra je aan 1 van de volgende criteria voldoet:

  • Je bent woonachtig of binnen een straal van 20 km in Scherpenzeel
  • Je bent geboren in Scherpenzeel
  • Je bent lid van het Scherpewoud, de Polstars of de Nijborg

Ook mag je NIET in het bezit zijn van een race licentie!

Het inschrijven voor de Locals race kan via Deelnemers > Inschrijven op deze website. (Let op! Deze klasse is voor de Fun rijders, dus niet voor licentie rijders)

Programma 2021

Het programma van 2021 volgt nog.