Deelnemers

Ook meedoen? Schrijf je vanaf nu in!

SPORTKLASSE
Deze wordt gereden onder auspiciën van de KNWU. Indien je aangesloten bent bij de KNWU kun je je via hun programmaboekje en/of hun website inschrijven.

LOCALS / FUNKLASSE  
Voor alle leeftijden. Wanneer ben je een Local en kom je in aanmerking voor deelname aan de Locals / Funklasse race?

Je bent een local zodra je aan 1 van de volgende criteria voldoet:

  • Je bent woonachtig of binnen een straal van 20 km in Scherpenzeel
  • Je bent geboren in Scherpenzeel
  • Je bent lid van het Scherpewoud, de Polstars of de Nijborg

Ook mag je NIET in het bezit zijn van een racelicentie!

Het inschrijven voor de Locals / Funklasserace kan via Deelnemers > Inschrijven op deze website. (Let op! Deze klasse is voor de Funrijders, dus niet voor licentierijders)

DAMES RACE CLINIC  (NIEUW!!)
We hebben Vera Koedooder bereid gevonden om een heuse Dames Race Clinic te geven! Vera is ondermeer bekend van de Olympische Spelen van 2012 en runt tegenwoordig haar eigen bedrijf Koerage Cycling Concepts en geeft lezingen, workshops én clinics. De Dames Race Clinic staat volledig in het teken van tips, tricks en wielrenplezier! De clinic wordt opgedeeld in een stukje theorie en praktijk op ons parcours en wellicht erbuiten. 

De clinic is GRATIS! Wees er echter wel snel bij, want er is maar een aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan via info@wielerrondescherpenzeel.nl o.v.v. “Inschrijving Dames Race Clinic”.

De Dames Race Clinic start vanaf 13.15 en duurt tot 15.15 uur. Verzamelen is vanaf 13.00 uur bij het horecaplein op de kruising Molenweg/Vijverlaan.

TOERTOCHT HET SCHERPE WOUD  (NIEUW!!)
In samenwerking met Fiets- en Toerclub Het Scherpe Woud wordt er een mooie toertocht uitgezet over drie verschillende afstanden. Inschrijven kan op de dag zelf à €5,- en is inclusief consumptiebon voor ons horecaplein. Voor leden van Het Scherpe Woud en jeugd onder de 18 jaar is de deelname gratis.

De start is vanaf de Molenweg, nabij ons evenemententerrein. Mocht je met de auto komen, dan adviseren wij je te parkeren bij Kulturhus de Breehoek.

Start 25km: 10.00-12.00 uur
Start 50km: 10.00-11.00 uur
Start 100km: 09.00-10.00 uur

Programma 2023

Dat is nog één grote verrassing!